חיפוש

יום רביעי, 26 באוקטובר 2022

כופתאות למרק ממולאות בשר טחון

 

יום סגרירי סטייל חורף , ברקים ורעמים , יושבת בארומה , זוכרת שהוצאתי בשר טחון ולא מתחשק לי שוב בולונז , אמרתי לעצמי אני חייבת שדרוג 

בתור חולת בצקים , עלה לי הרעיון של בצק ממולא בשר ואז אמרתי למה שלא אכין אותו בתוך ירקות מבושלים🍅

להלן המתכון לכופתאות 😋


כופתאות ממולאות בשר טחון

מרכיבים לבצק-

2 כוסות קמח ( 280 גר)

⅓ כוס מים ( 80 מל )

1 ביצה L

⅓ כפית מלח


מרכיבים לבשר טחון -

150 גרם בשר טחון 

בצל קצוץ 

מלח , פפריקה מתוקה , תבלין סטייק

אופן הכנה -

תחילה נטגן בצל עד הזהבה , נוסיף את הבשר , נטגן עד שמשנה את צבעו לאפור , נתבל לפי הטעם.

לטגן עד שמוכן , בערך 10-15 דק, להניח בצד שיתקרר.

נערבב את חומרי הבצק , יוצא בצק מעט דביק ככה שממליצה לקמח את הבצק שיהיה נוח לעבודה.

מקמחים משטח עבודה ומניחים עליו את הבצק , מרדדים ויוצרים עיגולים ( השתמשתי בכוס קפה קטנה) בכל עיגול שמים כפית-כפית וחצי מהמלית, סוגרים את העיגול , יוצא חצי ירח, שמים את האצבע באמצע החצי הירח ומלפפים את הקצוות סביב האצבע וסוגרים היטב.

מניחים את כל הכופתאות בצד .

מכינים מרק ירקות או ירקות מבושלים כפי שאני עשיתי , שמים במרק שרתח , למשך חצי שעה.

בתיאבון.

קישור למתכון לירקות מבושלים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)