חיפוש

יום שבת, 3 בספטמבר 2022

לחמניות קרואסון לבית ספר


לחמניות קרואסון מושלמות רכות ונימוחות והכי חשוב קלות להכנה שלא תפסיקו להכין !!! 

את המתכון לבצק לקחתי ממלי מאירוב לחלה גבוהה לשבת שגם נמצא פה בבלוג 

מצרכים -

500 גרם קמח לבן מנופה

כף שמרים

¼ כוס סוכר

1 כוס מים

¼ כוס שמן

½ כף מלח 


אופן הכנה -

במיקסר עם וו לישה שמים קמח , שמרים וסוכר, מתחילים לערבב עם המיקסר , מוסיפים מים בהדרגה , מוסיפים שמן בהדרגה ומלח.

לשים במשך 12 דק בדיוק.

לאחר מכן יוצא בצק מושלם שלא נדבק לדפנות , מוציאים אותו יוצרים עיגול בצק יפה , משמנים תבנית ומכניסים את הבצק בפנים. סוגרים לשעה עם ניילון נצמד

מחלקים את הבצק לשניים ,כל חלק מרדדים למלבן, יוצרים משולשים באמצעות גלגלת לחיתוך פיצה


מגלגלים מהחלק הרחב לצר ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.

מכסים במגבת להתפחה נוספת למשך חצי שעה.


בינתיים מחממים תנור ל180 טורבו.

מורחים על כל לחמניה ביצה המעורבבת עם 2 כפות מים,שמים מעל שומשום.

אחרי 20 דק מוכן. 


12 תגובות:

  1. נראה מדהים! מה עושה מי שאין לו מיקסר עם וו לישה? אפשר ללוש ידנית? ואם כן, כמה זמן? תודה ושנה טובה :-)

    השבמחק
    תשובות
    1. אני לשתי ידנית 12 דק. יצא אחלה

      מחק
    2. תודה רבה, אנסה :-)

      מחק
  2. הבצק יצא לי ממש דביק, איפה טעיתי?

    השבמחק
  3. האם יכול להתאים עם קמח כוסמין?

    השבמחק
  4. שמרים יבשים או טריים?

    השבמחק
  5. כמה יחידות בערך צריך לצאת ?

    השבמחק
  6. מכינה עכשיו... יצא בצק מושלם!!! נכנס לתפיחה ראשונה💃

    השבמחק
  7. איך להפוך אותן למתוקות ?

    השבמחק
  8. האם ניתן להכין את הבצק בנינג’ה? מעבד מזון גם להכנת בצק, מישהו התנסה?

    השבמחק
  9. יצא מושלללם😍😍
    (לשתי ביד 10 דקות)
    תודה רבה על מתכון מדהים 🥰

    השבמחק
  10. איך להפוך אותן למתוקים ?

    השבמחק

אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)