לחמניות קרואסון מושלמות רכות ונימוחות והכי חשוב קלות להכנה שלא תפסיקו להכין !!!
את המתכון לבצק לקחתי ממלי מאירוב לחלה גבוהה לשבת שגם נמצא פה בבלוג
מצרכים -
500 גרם קמח לבן מנופה
כף שמרים
¼ כוס סוכר
1 כוס מים
¼ כוס שמן
½ כף מלח
אופן הכנה -
במיקסר עם וו לישה שמים קמח , שמרים וסוכר, מתחילים לערבב עם המיקסר , מוסיפים מים בהדרגה , מוסיפים שמן בהדרגה ומלח.
לשים במשך 12 דק בדיוק.
לאחר מכן יוצא בצק מושלם שלא נדבק לדפנות , מוציאים אותו יוצרים עיגול בצק יפה , משמנים תבנית ומכניסים את הבצק בפנים. סוגרים לשעה עם ניילון נצמד
מחלקים את הבצק לשניים ,כל חלק מרדדים למלבן, יוצרים משולשים באמצעות גלגלת לחיתוך פיצה
מגלגלים מהחלק הרחב לצר ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
מכסים במגבת להתפחה נוספת למשך חצי שעה.
בינתיים מחממים תנור ל180 טורבו.
מורחים על כל לחמניה ביצה המעורבבת עם 2 כפות מים,שמים מעל שומשום.
אחרי 20 דק מוכן.
נראה מדהים! מה עושה מי שאין לו מיקסר עם וו לישה? אפשר ללוש ידנית? ואם כן, כמה זמן? תודה ושנה טובה :-)
השבמחקאני לשתי ידנית 12 דק. יצא אחלה
מחקתודה רבה, אנסה :-)
מחקהבצק יצא לי ממש דביק, איפה טעיתי?
השבמחקהאם יכול להתאים עם קמח כוסמין?
השבמחקשמרים יבשים או טריים?
השבמחקכמה יחידות בערך צריך לצאת ?
השבמחקמכינה עכשיו... יצא בצק מושלם!!! נכנס לתפיחה ראשונה💃
השבמחקאיך להפוך אותן למתוקות ?
השבמחקהאם ניתן להכין את הבצק בנינג’ה? מעבד מזון גם להכנת בצק, מישהו התנסה?
השבמחקיצא מושלללם😍😍
השבמחק(לשתי ביד 10 דקות)
תודה רבה על מתכון מדהים 🥰
איך להפוך אותן למתוקים ?
השבמחק