חום של 36 מעלות בחוץ..
מה יותר מרענן מגלידה טעימה ביתית?
גלידת פטל ופיסטוק
מצרכים-
3 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
1 חלב מרוכז
3/4 כוס פטל קפוא
¼ כוס מים+2 כפות
120 גרם פיסטוקים גרוסים
3 כפיות מחית פיסטוק UNIQUE
אופן הכנה-
תחילה נוסיף פטל ומים לכוס נינג'ה על רמה Low עד שנגיע למרקם מחית.
בקערה עמוקה מקציפים את מיכלי השמנת מתוקה באמצעות מיקסר ידני חשמלי עד להגעה של קצפת יציבה. להוסיף לאט לאט את החלב מרוכז כדי שיתאחד עם השמנת - אפשר לערבב עם מרית או הקצפה חלשה.
להוסיף לקערה 5 כפיות מהמחית פטל ו3 כפיות מחית פיסטוק ומערבבים. מוסיפים פיסטוקים גרוסים כמה שאוהבים ( הוספתי בערך 50 גרם)
מכניסים למקפיא ל3 שעות.
אחרי 3 שעות מקשטים איך שאוהבים. אני קישטתי עם מחית פיסטוק של המותג UNIQUE באמצעות שקית זילוף, פיסטוקים גרוסים שפיזרתי ובאמצעות כפית טיפטפתי פטל
מעין שדה של פיסטוקים עם פרחי פטל 😋
מכניסים ל3 שעות נוספות ומוכן. אפשר להשאיר עוד 6 שעות נוספות במקפיא אם לא ממהרים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)