מה הכי מתאים בחום של 35 מעלות ???
אייס קפה ברוררררר
הכנתי אייס קפה , כל כך טעים!!!!🧊🧊🧋🧋
אייס קפה בבלנדר (2 מנות):
2 כפיות גדושות ג'ייקובס
3 כפיות סוכר חום דמררה
200 מ"ל חלב
קרח עד הסוף
השתמשתי בכוס 500 מ"ל של הנינג'ה
תחילה ערבבתי את הכל בתוכנית Low 20 שניות ( ללא קרח) , לאחר מכן הוספתי קרח עד הסוף , סגרתי את המכסה עם הסכינים והפעלתי תוכנית Ultra Blend
*אפשר להמיר לנס קפה/ שוקולית
*אפשר להפחית בכמות הסוכר ואז יהיה טעם מר מתוק
*אפשר להפחית בחלב ל120 מל
מי שעוד לא נמצא בקבוצת הפייסבוק , מוזמן להצטרף מאמי'ז קיטשן - הקבוצה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)