חיפוש

יום שישי, 6 במאי 2022

פסטה בולונז הכי טעימה בעולם


פסטה בולונז , המאכל האולטימטיבי שמככב אצלנו בבית , פסטה , בשר ברוטב עגבניות , מה צריך יותר מזה ?? 😬

מתכון קל , טעים ופשוט להכנה תתחילו להכין אותו ולא תפסיקו 💜

אז שניגש למתכון ? 


פסטה בולונז


לטגן בסיר בצל אחד קצוץ עד הזהבה, להוסיף 3 שיני שום קצוצים/כתושים+ בזיליקום קצוץ קפוא/טרי ולטגן במשך דקה, להוסיף גמבה קצוצה ( לא חובה) ולהמשיך לערבב במשך 5 דק.

להוסיף חצי קילו בקר טחון, לערבב עד שמשנה את צבעו לאפור.

להוסיף עגבניות חתוכות  ( 400 גרם)  / עגבניות מרוסקות ולערבב+ רסק עגבניות קטן

להוסיף 2 כוסות מים +תיבול: מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה,תבלין סטייק, כפית אבקת מרק לערבב ולהוסיף זיתי קלמטה ( לא חובה) חתוכים ולסגור את המכסה.

מדי פעם לבדוק שיש נוזלים אם חסר להוסיף.

אחרי 30 דק להוסיף את הפסטה+ מים , לערבב ולחכות 5 דק שיסמיך⁦♥️⁩



3 תגובות:

  1. תודה גם הנכדה שלי אני מכינה לה תודה על התגובה המהירה

    השבמחק
  2. במקום אבקת מרק, כדאי להעדיף פלפל אנגלי טחון, משדרג מאוד את הטעם.
    אני תמיד מעדיפה את התבלינים שאינם תערובת מוכנה, כמו לסטיק, לשווארמה וכו׳… זה ברור יותר מודגש וטעים מאוד.

    השבמחק
  3. כמה מים מוסיפים עם הפסטה?

    השבמחק

אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)