אני אוהבת חזה עוף , מאוד אפילו , הבעיה שלי איתו שאם לא אוכלים במקום אז הוא נהיה אח''כ יבש,מצאתי אתסוד הקסם , אאוריקה !!!!
תמיד תוסיפו לו קורנפלור ותטגנו בנפרד !! תודו לי אח''כ 😊
אני אוהבת שילוב של טעם מתוק עם עשבי תיבול כמו במתכון הזה 🤤
אז שניגש למתכון ?
רצועות חזה עוף מצופות ברוטב טריאקי ועשבי תיבול :
מרכיבים -
500 גרם רצועות חזה עוף
2 בצלים חתוכים לרצועות
פטריות חתוכות כמה שאוהבים
גזר גמדי קפוא - הפשרתי בחוץ
2 כפות קורנפלור
2 כפיות רוטב טריאקי
1 כפית רוטב סויה
כפית תבלין תערובת השף
לחתוך חזה עוף לרצועות לפזר מעל קורנפלור ולערבב עם הידיים. לטגן אותם במחבת עם מעט שמן זית עד שמשנים את צבעם ללבן, מוציאים ומניחים בצלחת.
במחבת מטגנת בצל בשמן זית עד להזהבה, מוסיפה את הפטריות ומערבבת 2 דק, מוסיפה את הגזר וממשיכה לערבב עד שיתרכך (5 דק) מוסיפה את העוף ושמה מעליו תיבול ומערבבת. אחרי 5-7 דק מוכן.
מושלם
השבמחקמושלם!רק מה זה תערובת השף?
השבמחקתודה רבה , זה תבלין של אהרוני
מחק