אני כל כך אוהבת לבשל בשר אדום , יש לי הרבה מתכונים איתו והמתכון הזה אחד האהובים עליי
מנה חגיגית טעימה וקלה להכנה שמתאימה להגשה בשישי בערב ❤️
אז שניגש למתכון ?
קוביות צלי בקר עם פטריות שלמות וערמונים ברוטב יין אדום
מצרכים-
קילו צלי בקר חתוך לקוביות
בצל חתוך לחצאי רצועות
פטריות שלמות מקופסאת שימורים
2 כפיות שום כתוש
1 חבילת ערמונים בואקום
1 כוס יין אדום
1 וחצי כוסות מים
2 כפות סילאן
2 כפות סויה
כפית אבקת מרק
אופן הכנה -
בסיר סוטאז' לטגן בצל עד הזהבה, להוסיף שום כתוש ולערבב , להוסיף את קוביות הצלי ולטגן מכל הצדדים. להוסיף פטריות וערמונים ולטגן דקה.
להוסיף יין,מים ותיבול- לשים על אש בינונית נמוכה ולהשאיר את המכסה מעט פתוח.
כל 20 דק לבדוק שיש מים אם לא- להוסיף כוס מים רותחים.
תוך 3 וחצי שעות מוכן.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)