אני לא יודעת למה אני מחכה כל שנה לחנוכה כדי להכין את המאכל הכל כך טעים הזה
לביבות מושלמות , קריספיות שמתחסלות בדקות !😱
אז שניגש למתכון ?
לביבות תפוח אדמה לחנוכה
מצרכים-
2 תפוחי אדמה גדולים מקולפים מגורדים גס
1 בצל קצוץ
3 כפות קמח הארץ
2 ביצים M
כפית מלח שטוחה
אופן הכנה -
לקצוץ בצל ולשים בקערה , לגרד את התפוח אדמה בפומפיה על הצד הגס ולהוסיף לקערה ( לסחוט מנוזלים) להוסיף קמח , ביצים ומלח .
לערבב עם הידיים , ליצור לביבות .
במחבת עם שמן מעט עמוק להוסיף את הלביבות, להפוך השנה לצבע חום, מומלץ להגיש עם סלט קצוץ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)