מכירים את התחושה שבא לכם טעם חזק של
שוקולד אבל שלא יהיה מתוק מדיי ?
אז היום היה קריר אחרה"צ ונשארנו בבית ולא יצאנו
והתחשק לי לפנק את הילדים עם טעם שוקולדי לצד שוקו חם עם מרשמלו 😁
אז הכנתי את המתכון של סופלה שוקולד, מתכון של אפרת מאתר "10 דק" מתכון חלומי ,פשוט וקל ! מכינה אותו כבר שנים... אז שניגש למתכון?
סופלה שוקולד
מצרכים -
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
70 גרם קמח תופח
2 ביצים
2 כפות גדושות סוכר
קמצוץ מלח
4 קוביות שוקולד
אופן הכנה -
תחילה יש לחמם את התנור ל180 טורבו , התנור צריך להיות חם !
בקערה שמתאימה למיקרוגל ומספיק גדולה לערבוב המצרכים שמים קוביות שוקולד מריר וחמאה. שמה במיקרוגל 2 דק ומערבבים עד שמקבלים מרקם חלק של שוקולד.
מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים, עוד ביצה מערבבים שוב.
משמנים תבנית מאפינס ושמים עד גובה ⅔, מכניס בכל גומחה קוביית שוקולד . מכניסים לתנור 10-12 דק עד שהקצוות מעט מתקשים , בתיאבון 🤍
ממליצה להגיש עם קצפת וסוכריות ובצד שוקו עם מרשמלו 🤍
מומלץ לאכול בסמוך ליציאה מהתנור , כשמתקרר הופך לעוגת שוקולד 😄
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)