חיפוש

יום שישי, 24 ביוני 2022

כנאפה בשר - מאפה חגיגי


 אחרי שבוע של חולי מצד כמעט כולנו , קורונה וזה ..

מרגישה הרבה יותר ורציתי לגוון ולהפתיע אז הלכתי על מאפה כנאפה בשרי.

טעם משגע וכמה פשוט להכנה ⁦☺️⁩

 אז שניגש למתכון ? 

כנאפה בשר

מצרכים (תבנית 22)

250 גרם בשר טחון

שערות קדאיף מוכנות ( השתמשתי בשל שמרית)

בצל קצוץ

גמבה קצוצה

3 כפות גרגירי תירס

חופן פטרוזיליה קצוצה

תיבול : 3 כפות סויה , 2 כפות סילאן , מעט מלח


אופן הכנה -

לטגן במחבת בצל עד הזהבה, להוסיף גמבה קצוצה מתערבב, אחרי 5 דק להוסיף תירס ולערבב.

להוסיף בשר טחון , לערבב עד שמשנה את צבעו לאפור. להוסיף תיבול  ולערבב 5 דק נוספות.

לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה.

לחכות שיתקרר מעט.

משמנת תבנית , שמה שכבה אחידה של שערות קדאיף , חתכתי אותם מעט עם היד שלא ישארו גוש.

שימנתי אותם בשמן זית. הוספתי את הבשר ושמתי מעל עוד שכבה של שיערות קדאיף , גם אותם שימנתי.

מכניסה לתנור שחומם מראש על 200 טורבו למשך 25 דק. 

כשמוכן אפשר לפזר בצל ירוק חתוך וטחינה 

טעיםםםםם.







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

אשמח לשמוע מכם פידבקים / טענות לשיפור :)