לכל אחד יש את המתכון שלו לתפוחי אדמה מוקרמים , חלק מכינים עם קוביות, חלק עם פלחים , אני אוהבת להכין חצאי תפוחי אדמה שלמים ללא צורך בבישול מקדים, הכל בתבנית אחת!
אני אוהבת פשטות ואוכל קליל , ברגע שתנסו , לא תחפשו מתכון אחר
תפוחי אדמה מוקרמים
לוקחים מספר תפוחי אדמה גדולים כגודל התבנית שתיקחו שמותאמת לתנור, חותכים כל תפוח אדמה לאורך ומניחים בתבנית ( מורחים את התבנית בחמאה)עושים חריצים עם סכין על כל תפוח אדמה , מפזרים מעליהם גבינה צהובה מגורדת/שלמה שופכים מעל הגבינה צהובה שמנת להקצפה 38 אחוז , שמים בכוס מים רותחים כף אבקת מרק ושופכים מעל השמנת. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 טורבו, שמים את התפוחי אדמה שעה בתנור או עד התרככות. לאחר מכן בודקים, אם רך מוציאים את הנייר כסף ומכניסים לעוד רבע שעה להזהבה של התפוחי אדמה.
מתכון מושלםםם תתחדשי על הבלוג ❤️
השבמחקתודה רבה :)
מחקאלופה 😍 תתחדשי על הבלוג המהמם
השבמחקתודה רבה :)
מחקאשמח מאד להצטרף לבלוג
מחקזו קבוצת המתכונים שלי בפייסבוק https://www.facebook.com/groups/335622786613724/?ref=share
מחקאו שתרשמי מאמי'ז קיטשן- הקבוצה
מחקבהצלחה רבה !
השבמחקתודה !!
מחקבהצלחההההה
השבמחקנראה סוף..לא רשמת פטריות, והוספת גם בצל ירוק? תודה.
השבמחקהיי , לא הוספתי פטריות , את יכולה להוסיף בכיף פטריות טריות . בצל ירוק שמתי לקישוט כן :)
מחקתודה רבה ❤
השבמחקמושלם 👏🏻👏🏻👏🏻
השבמחקתודה רבה 🙏
מתכון מושלם 🤩
השבמחקתודה איזה כיף :)
מחקתודה רבה ❤️
השבמחקבאהבה ❤️
השבמחקתודה רבה על המתכון ובהצלחה
השבמחק